Likepersonsarbeid

Likepersonsarbeid


Å treffe andre familier i samme situasjon er viktig når du har hørselshemmede barn. Hhbo ønsker å skape nettverk for likepersonsarbeid over hele landet. Vi ønsker å skape sosiale arenaer hvor hele nettverket til alle hørselshemmede barn er velkomne.

Vi er så heldige at vi har mange foreldre over hele landet som har lyst til å dele sine erfaringer med andre. Vi har derfor laget en liste over foreldrekontakter. Lurer du på noe rundt det å ha et hørselshemmet barn eller ungdom kan disse kontaktes på tlf eller mail. Har DU lyst til å være foreldrekontakt? Send oss en mail om dette på post@hhbo.no. Sammen er vi sterke!


Tilgang til våre foreldrekontakter er en medlemsfordel, og du finner lista her: http://medlemsside.hhbo.no/#home


Er du ikke medlem ennå? Du melder deg lett inn på denne siden: http://hhbo.no/Bli-medlem/index.htmlEr DU mamma eller pappa til et hørselshemmet barn? Vi ønsker DIN hjelp.


Foreldrenettverk er GULL verdt. Vi ønsker veldig gjerne å sette dette i system. DA trenger vi DEG.


Vi har allerede spurt noen av våre hørende og hørselshemmede medlemmer som er foreldre til hørselshemmede barn til å stille som foreldrekontakter. De har alle sagt JA.


Vi ønsker sterke nettverk over hele landet. Derfor trenger vi flere foreldrekontakter. Ønsker du å bidra? Kan du tenke deg å være foreldrekontakt for Hhbo?


Hva vil det si? Jo, det betyr at DU er den viktige personen som

- foreldre som nettopp har fått vite at barnet er hørselshemmet/døvt kan kontakte

- besteforeldre og andre nærpersoner til barn med hørselshemming kan kontakte

foreldre til hørselshemmede barn kan kontakte


Dette handler om likepersonsarbeid. Det handler om å dele egne erfaringer videre. Til det beste for barna som kommer etter.


Å få beskjeden at barnet er hørselshemmet/døvt kan være tungt. et er naturlig at dette utløser et behov for informasjon, for å snakke med noen som har opplevd det samme, og gjort viktige erfaringer. Hørselshemming er ikke en vanlig problemstilling for den faste vennekretsen. Man trenger noen andre å snakke med - som forstår ut fra selvoppevelse hva dette handler om. Derfor er det så utrolig viktig at de foreldrene som er foran i løypa kan bidra med sine erfaringer.


Vi ber om navn, telefon/sms, region/fylke. Listen vil ligge på Hhbo´s lukkede medlemsside.


Hhbo heier intenst på foreldreengasjement. Fordi vi mener dette er viktig for barna. Derfor heier vi på DEG!


Ønsker du å bidra med dine erfaringer? Send mail til post@hhbo.no og merk mailen med «foreldreerfaringer».