Medlemsfordeler

Det lønner seg å være medlem hos oss i Hhbo!

Ungdomstreff og fritidsklubb: 

Hhbo arrangerer også ungdomstreff! Som medlem vil du få tilbud om gratis ungdomstreff der vi treffes og er sosiale, blir kjent med andre barn og unge med hørselsnedsettelser, deler opplevelser og lærer nye, spennende ting! Følg med på vår Facebookside og i våre nyhetsbrev for medlemmer.

Hhbo har startet opp et fritidstilbud for tegnspråklige barn i Oslo på ettermiddagstid på Skøyer’n fritidsklubb torsdager 15:00 – 17:00. Skøyern fortsetter kvelden med fritidstilbud frem til 19:00, og det vil være tolk til stede hver torsdag. Følg med på vår Facebookside for oppdateringer! (Dette tilbudet vil bli igangsatt så fort koronasituasjonen tillater det).

Familietreff

Vi vet at man av og til bare trenger å møte noen i samme situasjon som man selv står i. Vi arrangerer familietreff der fokuset er å senke skuldrene, samle familien og møte gamle kjente og stifte nye bekjentskaper. Følg med på vår Facebookside og vårt nyhetsbrev for medlemmer for å få informasjon om neste familietreff.

Foreldretreff

Mange foreldre som har barn og ungdom med hørselsnedsettelse hus opplever ofte å være alene i sin situasjon og har ofte få å vende seg til med spørsmål og bekymringer. På våre foreldretreff møtes foreldre for å dele erfaringer, dele tips og oppdatere seg på siste nytt innen hørselsfeltet. Vi arrangerer forskjellige treff som tar opp forskjellige temaer. Følg med på vår Facebookside og vårt nyhetsbrev for medlemmer for å få informasjon om neste foreldretreff.

Hjelp til rettigheter

Hhbo har utarbeidet en rekke skriv knyttet til rettigheter, som kan danne grunnlag for evt klager dersom rettigheter ikke blir oppfylt. For å få tilgang til disse skrivene må du være medlem. Ta kontakt med medlemsansvarlig Bente Lundberg, bente@hhbo.no.

  • Rettigheter i forbindelse med deltidsopplæring i tegnspråk i regi av Statped
  • Rett til tegnspråkopplæring i grunnskolen
  • Rett til tegnspråkopplæring i førskolealder
  • Fysisk og teknisk tilrettelegging og gruppestørrelse
  • Fysisk og teknisk tilrettelegging i barnehagen

 Nyhetsbrev  

Vi sender ut medlemsbrev til alle våre medlemmer minimum 2 ganger i året

Medlemsforum på Facebook

Alle våre voksne ordinære medlemmer får tilgang til et lukket gruppe på Facebook. Hensikten med denne gruppen er at medlemmene kan stille spørsmål, diskutere og hjelpe hverandre med ulike saker.

Rabatter

Vi har avtale med flere bedrifter som gir våre medlemmer rabatter på sine varer og tjenester. For å få tilgang til rabattkodene, må du være medlem i Hhbo. Ta kontakt med medlemsansvarlig Bente Lundberg bente@hhbo.no

  • Batteriklubben – 10%
  • Flügger Farge – har ulike medlemskampanjer med rabatterte priser

Meld deg inn her